Polisingreep Uitvaartverzekering Yarden

Polisingreep uitvaartverzkering Yarden…

Bijna 400.000 verzekerden met een naturapolis (= een basispakket met diensten) hebben een Yardenbrief ontvangen, waarin staat dat hun pakketpolis hetzelfde blijft, maar dat de voorwaarden ingrijpend zijn gewijzigd.
Vanaf 2020 komen de kosten-en prijsstijgingen niet meer voor rekening van Yarden, maar van de verzekerde.
Dit betekent dat de verzekerde kan kiezen tussen bijbetalen of genoegen nemen met een minder uitgebreid gedekte uitvaart.
Vaak is het woord 'budget' misplaatst. Budgettering is mooi, maar het brengt ook gevaren met zich mee. Al in 2007 zette Yarden de verzekeringen om naar een sommenpolis waarbij de dekking een geldbedrag is. Helaas gebeurde dit niet op een 'zorgvuldige wijze', waardoor Yarden de wijziging terug draaide.
Op dit moment staat de telefoon roodgloeiend bij Afscheidshuis 'de Vlindertuin' waarbij mensen vragen hebben over hun rechten en hoeveel zij nou daadwerkelijk bij moeten betalen om hun uitvaart te laten verzorgen. Het is belangrijk voor de verzekerde zich te realiseren dat de kosten en de prijzen van een uitvaart elk jaar stijgen. Daarbij is het essentieel zowel voor verzekeringsmaatschappijen als uitvaartondernemingen om daarin transparant te zijn.

De kracht van Afscheidshuis de Vlindertuin ligt in deze transparantie. Mocht u als verzekerde geen idee hebben welke diensten er precies door uw verzekering worden gedekt dan komen  wij u graag te hulp. Schroom niet en bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak telefoonnummer  0223 861078.