Ervaringen

Recensie: dhr. Paul Nijhof – Oktober 2018

een zeer persoonlijke en professionele behandeling die een zeer verzorgde uitvaart heeft begeleid. 
Beoordeling: Persoonlijk keurmerk
 

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 9
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: dhr. Edwin van der Meijden – Augustus 2018

Een prachtige balans tussen de zakelijke en inhoudelijke kant en persoonlijke betrokkenheid. Tot op detailniveau wordt alles doorgenomen en de mogelijkheden waren onbeperkt en financieel zeer redelijk. Ook de andere personen waar we mee te maken hadden verdienen een dik compliment. Zeer goed bereikbaar, nemen ruim de tijd in een periode dat je dit juist nodig hebt. Bovenstaande maakt dat zij zich -terecht- zeer positief onderscheiden van andere collega´s. Ook in de nazorg wordt alle tijd genomen.
Beoordeling:

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 10
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: mw. M. de Jong – April 2018

Zeer goed geholpen, waardoor het afscheid een een goed gevoel heeft kunnen achterlaten. Absoluut een aanrader om dit bij de VLINDERTUIN te blijven doen.
Beoordeling: Persoonlijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 8
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 10
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: mw. Erica van Galen – Maart 2018

Ik heb, ook zakelijk vanuit mijn werk als bewindvoerder/mentor, al heel wat uitvaarten gedaan met de Vlindertuin. Gezien de ervaring daarmee was de keus om nu deze privé-uitvaart ook via de Vlindertuin te doen een makkelijke beslissing. Alle uitvaarten tot nu toe zijn helemaal naar wens verlopen. Ook veel complimenten vanuit familie- en kennissenkring van de diverse overledenen gehoord.
Beoordeling: Persoonlijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 10
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: mw. D.F. Bethlehem – Januari 2018

Alles was goed geregeld en ik heb op een fantastische manier afscheid kunnen nemen van mijn partner
Beoordeling: Persoolijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 10
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: mw. Lyda Jordens – Januari 2018

Zeer persoonlijke en fantastische begeleiding. 
Beoordeling: Persoonlijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 9
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10

Recensie: mw. Laas Middelie – December 2017



Als familie zijn wij de Vlindertuin bijzonder dankbaar voor goede zorgen die wij hebben ontvangen en ervaren. De vriendelijke en persoonlijke aandacht heeft ons heel veel steun gegeven bij de afscheid van onze lieve man, vader,en opa. Oze waardeering naar de Vlindertuin is dan ook zeer groot!                                       Beoordeling: Persoonlijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 9
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10
   

Recensie: mw. Lia van Emmerik – December 2017

Meer dan dankbaar voor de professionaliteit van Nicolien en Peter van de Vlindertuin. Het is een zeer mooie uitvaart geworden met een lach en een traan, maar bovenal door de persoonlijke zorg van voornoemde personen. Wij zijn hen uitermate erkentelijk !!!
Beoordeling: Persoonlijk keurmerk

Is de uitvaartverzorger voldoende bij u op bezoek geweest? 10
Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10
Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10
Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10
Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10
Was de factuur onverklaarbaar hoger dan de begroting? 10
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10
   
Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10
   
Juli 2017  

Via Persoonlijk Keurmerk
De uitvaart was zeer persoonlijk en de uitvaartverzorgers waren super en zeer betrokken een dikke 10.
Milco Rokers
Beoordeling 10/10

Juli 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
De warme persoonlijke en deskundige ondersteuning, heeft ons veel troost en houvast gegeven bij het afscheid van onze moeder.
Annemarie Zon
Beoordeling 9.2/9.2

Juli 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
Een goed en mooi gevoel overgehouden hoe het allemaal is gegaan. Mijn complimenten.
E.J. Molenaar
Beoordeling 9.6/9.6

Juni 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
Een zeer persoonlijke, respectvolle en passende spirituele benadering van de uitvaart van onze lieve moeder.
Hartelijk dank voor alles!

Jarmo en Petri Hoogendijk
Beoordeling 9.8/9.8

Mei 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
De medewerkers van de Vlindertuin hebben ons op zeer vakkundige maar ook heel persoonlijke en fijne manier begeleid en hebben ons daarmee geholpen om door de zeer zware en moeilijke tijd heen te komen. Ze hebben bij ons een goed en tevreden gevoel achtergelaten waarvoor we erg dankbaar zijn!
Hartelijke groet,
Maria Kwak
Beoordeling 10/10

April 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
Vanaf het eerste contact verliep het allemaal uitstekend.
Veel besproken en op alle vragen voldoende antwoord gekregen.
Ik was blij dat het zo mooi is verlopen en dat de laatste eer aan mijn geliefde man zo wonderbaarlijk mooi is gegaan.
Het voelde als een warme deken tijdens de laatste dagen.
Ik vond het ontroerend.

Linda de Vries
Beoordeling 10/10

April 2017
Via Persoonlijk Kerumerk
Hartelijk dank voor de warmte en hartelijkheid door jullie betoond na het overlijden van mijn man Han. Mede door jullie goede zorg is zijn uitvaart zo bijzonder geweest. Wij kregen als familie de ruimte om alle wensen die we hadden te vervullen. Met trots kunnen we terugkijken op zijn uitvaart, het was precies zoals mijn man het wilde, dat geeft ons een beetje troost.
Lieve groet, Wil Mol
Beoordeling 10/10 

Februari 2017
Via Persoonlijk Keurmerk
Wij willen onze dank uitspreken naar de vlindertuin.
Voor het verzorgen van de prachtige uitvaart van onze moeder.
En de zeer professionele nazorg die ons geboden is.
Met vriendelijke groet ,  

Sandra
Patrick
Paul
Jimmy
Beoordeling 9/10

Juli 2016
Via Persoonlijke Keurmerk
Zeer integer en toont de juiste betrokkenheid. Ook de complimenten van de overige nabestaanden. De uitvaart was keurig verzorgd.

Marten Kalis
Beoordeling 10/10

April 2016
Via Persoonlijk Keurmerk
De persoonlijke benadering heb ik als prettig ervaren.
Helena Bierens Westbroek
Beoordeling 10/10

Februari 2016
Via Persoonlijk Keurmerk
De warmte en de persoonlijke benadering van de uitvaartonderneemster Nicoline Letterboek was super! Hierdoor kijken wij met een fijn gevoel terug op de uitvaart.

Kimberley Pfaff
Beoordeling 9/10

Januari 2016
Via Persoonlijk Keurmerk
Wij zijn op een persoonlijke, warme en respectvolle manier begeleid in de periode na het overlijden van mijn mams.
Afscheidshuis de Vlindertuin geeft een huiskamergevoel dat wij als heel prettig ervaren hebben.
Je krijgt een eigen sleutel dus je kunt er heen wanneer je wilt, wat ook heel fijn is.
Alle wensen die je hebt worden door hen verzorgd.
Nicolien en Aad ontzettend bedankt voor jullie steun.

Petra Sablerolle Klomp
Beoordeling 10/10

Via Persoonlijk Keurmerk
Langs deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het verzorgen van mijn vrouw. De peroonlijke en eerlijke prijs advies, heeft mij echt heel goed gedaan en geholpen.
Lieve mensen, bij het afscheidshuis de "vlindertuin" bent u aan het juiste adres.

Dirk jan Maase
Beoordeling 9/10

December 2015 
Lieve Nicoline en Aad
Wat was dit bijzonder om mee te maken. Het overlijden van onze vader heeft ons erg aangegrepen, maar bij jullie konden wij de rust vinden.
Iedere dag een luisterend oor, even een sigaretje roken. Heel erg bedankt dat wij het laatste afscheid zo hebben mogen ervaren.
Wij zullen het zeker iedereen aanraden.

Anita en Ronald.

November 2015 
Via Persoonlijk Keurmerk. Van te voren was alles goed doorgesproken met de zelfde begeleidster. Maar ook de medewerkers eromheen zeer respectvol. Mijn kleindochters mochten helpen de rouwkaart maken op het kantoor 18 en 15 jaar. De rouwkamer was een rustpunt voor het hele gezin. Jonge kleinkinderen konden tekeningen maken en vlinders en hartjes knippen enz. En daardoor was alles heerlijk rustig. ook konden we onbeperkt zelf koffie en thee zetten. het sluiten van de kist met alle kleinkinderen was goed. alles was bespreekbaar. Super. Ook de nazorg.

R. van Ouwerkerk

Oktober 2015
Via Persoonlijk Keurmerk. Ik heb de volledige medewerking gekregen van de uitvaartondernemer. Ik heb dat als zeer tevreden in mijn gedachten gehouden. Ik heb nu zelf mijn eigen uitvaart al besproken bij het Afscheidshuis “de Vlindertuin”.
Tonia
Beoordeling 10/10

September 2015
Via Persoonlijk keurmerk
Beste medewerkers,
Inmiddels zijn we al weer een aantal weken verder. Hoe moeilijk het ook is om iemand te moeten verliezen, maar de uitzonderlijke kracht welke wij van jou en Aad mochten ontvangen is onbeschrijfelijk. Dit is niet uit te leggen als je het zelf niet hebt meegemaakt. Zo lief en warm als jullie met de kinderen en iedereen omgingen. Gewoon, bijna net als thuis. Maar dat was het ook echt.

Beoordeling 10/10

Augustus 2015
Via Persoonlijk Keurmerk. 
Hele warme en persoonlijke aandacht voor iedereen. Mooie rustige benadering zonder verkoop praatje. Fijn om gebruik te kunnen maken van een kleinschalige onderneming ( in het dorp, met een mooi afscheidshuis). Keurige verzorging zowel van de overledene als de inwendige mens na de uitvaartdienst. Echt luisteren naar onze wensen en daar mee aan de slag. 
Veel dank
M.Hemmen
Beoordeling 9/10

Juli 2015
Via Persoonlijk Keurmerk. 
Wij hebben dit uitvaartcentrum als zeer persoonlijk en intiem ervaren. Het voelde niet als een uitvaartcentrum, maar als een warme omgeving waar je je thuis voelt. Heel fijn in deze moeilijke dagen.
Dank jullie wel, Arjen.
Beoordeling 9/10

Mei 2015
In een woord geweldig. En dat voor een uitvaart van onze vader. Wat zou hij trots zijn geweest als hij wist in de Gouden kamer te hebben gelegen. Daar kunnen andere uitvaartcentrums nog veel van leren.
Zelfs in de Hospice waren jullie al kind aan huis. We wisten niet wat ons te wachten stond. Een rots in de branding. Jij heb met alle medewerkers dit verdriet draaglijk gemaakt. Jullie zijn kanjers in het werken vanuit jullie Afscheidshuis. Wij hebben er veel steun aan gehad. Ook de nazorg was bijzonder te ervaren. Nogmaals dank, Peter

April 2015
Zo kan het dus ook. Een uitvaart waar verdriet werd gecombineerd met een lach. Geen groot duur uitvaartcentrum, maar betrokken medewerkers. Dit hadden wij nog nimmer meegemaakt. Onze kinderen konden gewoon mee naar Oma. Geweldig dit afscheid.