Uitvaartkosten

Waarschijnlijk heeft u wel eens nagedacht over uw uitvaart, hoe u dat graag vorm zou willen geven en de kosten die uw wensen met zich meebrengen. Maar ook weer naast u neergelegd, want nadenken over uw uitvaart is niet leuk… Alle wensen kunnen worden vastgelegd in een wensenformulier of u kunt gebruik maken van ons wensenboekje.

Toch is het zinvol, om over uw uitvaart na te denken, want er zijn vele met u, die op eigen persoonlijke wijze afscheid willen nemen en het goed geregeld willen hebben voor hun nabestaanden. Dit geldt ook voor de kosten van uw uitvaart, want de kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Ondanks dat een persoonlijk en waardig afscheid niet gelijk staat aan een goed gevulde beurs, geeft het toch rust, als u weet waar u aan toe bent.

Bij afscheidshuis de Vlindertuin, worden de kosten goed beheerst, doordat we alles voor een passend afscheid zelf in huis hebben: vier "bijna net als thuis" appartementen, een drukkerij, rouwvervoer en een mooie collectie omhulsels (kisten, manden, lijkwaden en meer). Dus dit betekent, dat er voor elk budget een bijzondere uitvaart mogelijk is! 
 
Met onze kostencalculator kunt u een indicatieve berekening maken van de kosten van een uitvaart en mocht u meer informatie willen of een kostenbegroting, schroom niet en bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak, of via het contactformulier. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen