Open huis 11 april in Julianadorp en 18 april 2021 in Den Helder

Heeft u al eens nagedacht over uw uitvaart?
 

Bezoek de Open huis dagen van Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin en proef de sfeer…
 
Nadenken over de dood is niet iets wat de meeste mensen graag doen. Toch kan het u rust geven als u een eerste stap zet naar een eigen eindregie en dat u kunt sterven zoals u leeft. Om u een gevoel en een beeld te geven bij de mogelijkheden rondom een uitvaart en op een ongedwongen manier kennis te maken met de uitvaartwereld wordt deze open dag georganiseerd.

In het Afscheidshuis staan medewerkers klaar om vragen te beantwoorden over, cremeren, begraven, persoonlijke multiculturele uitvaartverzorging, opbaarmogelijkheden, de 24-uursappartementen, voorzorg en nabestaandenzorg, mogelijkheden voor een buitendienst, verzekeringen en andere onderwerpen. Geïnteresseerden kunnen een presentatie over thanatopraxie bijwonen. Deze vorm van lichte balseming zorgt ervoor dat de overledene een aantal dagen zijn/haar natuurlijke uitstraling behoudt. In alle rust met een kopje koffie/thee en wat lekkers.
 
Zo willen wij u de gelegenheid geven het Afscheidshuis rustig te bekijken, zonder verdrietig te zijn en proberen wij de angst voor de dood te verminderen en bespreekbaar te maken. Want veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.
 
Zaterdag 11 april 2021 van 11.00 – 15.00 uur bent u van harte welkom in Afscheidshuis de Vlindertuin, Parkstraat 1-1a te Julianadorp.
Zaterdag 18 april 2021 van 11.00 – 15.00 uur bent u van harte welkom in Afscheidshuis de Vlindertuin, IJsselmeerstraat 2 te Den Helder.
Dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0223-861078 – zie voor informatie www.afscheidshuisdevlindertuin.nl.