Open dag in Julianadorp op zaterdag 6 mei van 11.00 – 15.00 uur

Heeft u al eens nagedacht over uw uitvaart?
 

Wees welkom op de Open dag van Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin in Julianadorp en proef de sfeer…
 
Nadenken over de dood is niet iets wat de meeste mensen graag doen. Toch kan het u rust geven als u een eerste stap zet naar een eigen eindregie en dat u kunt sterven zoals u leeft. Om u een gevoel en een beeld te geven bij de mogelijkheden rondom een uitvaart en op een ongedwongen manier kennis te maken met de uitvaartwereld wordt  deze open dag georganiseerd.

In het Afscheidshuis staan medewerkers klaar om vragen te beantwoorden over, cremeren, begraven, persoonlijke multiculturele uitvaartverzorging, opbaarmogelijkheden, de 24-uursappartementen, voorzorg en nabestaandenzorg, mogelijkheden voor een buitendienst, verzekeringen en andere onderwerpen. Dit in alle rust met een kopje koffie/thee en wat lekkers.
 
Zo willen wij u de gelegenheid geven het Afscheidshuis rustig te bekijken, zonder verdrietig te zijn en proberen wij      de angst voor de dood te verminderen en bespreekbaar te maken. Want veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.
 
Zaterdag  6 mei van 11.00 – 15.00 uur bent u van harte welkom in Afscheidshuis de Vlindertuin, Parkstraat 1-1a te Julianadorp.

Dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0223-861078 – zie voor informatie www.afscheidshuisdevlindertuin.nl.