Stagebedrijf

Uitvaartzorg Afscheidshuis de Vlindertuin, is het stagebedrijf voor de Beroepsopleiding Uitvaartverzorger van Dialogic-care

In de stage maken de studenten kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt.  Een deskundige praktijkopleider van de Vlindertuin,  zorgt voor de begeleiding van de student. Afscheidshuis de Vlindertuin,  is officieel verantwoordelijk voor de uitvoering van de beroepspraktijkvorming van de Beroepsopleiding Uitvaartverzorger van Dialogic-care.  De Vlindertuin  is bereid om daarvoor tijd, ruimte en middelen vrij te maken en de praktijkopleider, ook wel leermeester genoemd, geeft beroepskennis door aan de studenten, die straks het fundament van de uitvaartzorg vormen. De Vlindertuin heeft daarom een grote verantwoordelijkheid.

Zaterdag 2 september wordt er door Dialogic-care een Oriëntatiedag voor de Broepsopleiding Uitvaartverzorger in Den Helder georganiseerd.Op dinsdag 26 september 2017 start de Beroepsopleiding Uitvaartverzorger in Den Helder. Heb je interesse, kijk voor meer informatie op dialogic-care.nl.

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering…