Wereldlichtjesdag

Afscheidshuis de Vlindertuin herdenkt ieder jaar de dierbaren die het afgelopen jaar zijn overleden en waarbij het team ondersteuning heeft mogen geven bij de uitvaartverzorging. We nodigen u van harte uit, tijdens Wereldlichtjesdag op zondag 10 december om 19.00 uur in het restaurant van de Lichtboei, IJsselmeerstraat 2, 1784 MA te Den Helder.
 
Deze dag, steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen en dierbaren. Zo wordt de wereld letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind of een dierbare verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.Tijdens dit samenzijn wordt er stil gestaan bij de dierbare, door een kaars te branden, troostvolle teksten te lezen en hartverwarmende muziek te luisteren.   

Ongeacht wanneer uw kind of dierbare is overleden, u bent van harte welkom. Graag willen wij weten met hoeveel personen u komt, u kunt dit doorgeven via het contactformulier van de website, of telefonisch doorgeven op telefoonnummer 0223 861078