Rouwdrukwerk

Rouwkaart

Met een rouwkaart laat u weten van wie u afscheid  neemt en wanneer. Dat doet u op de manier die bij u past. Dat kan sober maar ook heel uitbundig. 
U kunt bij ons kiezen uit circa 100 verschillende rouwkaarten. Maar het is tevens mogelijk om een persoonlijke rouwkaart door ons te laten ontwerpen. U levert hiervoor uw eigen beeldmateriaal of foto aan. Mocht u dit niet hebben, maar u weet wat u wilt, dan zoeken we samen met u naar het juiste beeldmateriaal.
 

U geeft aan de rouwkaart een persoonlijk tintje door een eigen tekst.

Zeker bij het overlijden van kinderen is het belangrijk, dat in de rouwkaart tot uitdrukking komt wie de overledene was. Zo kan een foto of kunstwerk of een eigen tekst juist datgene naar voren brengen wie hij/zij was.
 

Ander rouwdrukwerk

De rouwadvertentie,
waarbij het belangrijk is, om na te denken met welk doel de rouwadvertentie wordt geplaatst en welke doelgroep u wilt bereiken.
Liturgieën, een liturgie,
is het geheel van voorgeschreven gebeden, ceremoniën en handelingen die een eredienst uitmaken. Zo spreekt men over de katholieke liturgie, de oosterse liturgie, etc.
Bidprentje, is een klein prentje dat binnen de Katholieke Kerk als herinnering aan bepaalde gebeurtenissen zoals doopsel,
eerste communie en in het bijzonder bij een overlijden wordt uitgegeven.
De dankbetuiging, op gepaste en stijlvolle wijze kunt u degenen die hun medeleven hebben betoond bedanken door het toesturen van een dankbetuiging. Deze worden enkele weken na de uitvaart verstuurd. Dit kan ook door een dankadvertentie.