Uitvaartsparen

Een uitvaartdeposito houdt in dat u specifiek spaart voor uw uitvaart. Door de jaarlijkse rentebijschrijving groeit uw spaarsaldo mee met de jaarlijks stijgende kosten.

Met het deposito uitvaartsparen via  het depositofonds van Uitvaartzorg afscheidshuis “de Vlindertuin”, heeft u de mogelijkheid om geld te reserveren voor de uitvaart. U voorkomt hiermee dat uw nabestaanden onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Ook als aanvulling op bestaande uitvaartverzekeringen is dit depositofonds een goede keuze.
 
Deposito uitvaartsparen is speciaal bedoeld voor een uitvaartverzorging. Bij overlijden wordt het ingelegde bedrag en de rentevergoeding verrekend met de kosten van de uitvaart. Een depositofonds geeft een fiscaal voordeel. Indien de uiteindelijke uitvaart minder kost dan het bedrag welke op de rekening is gestort of gespaard, dan wordt het resterende bedrag terug betaald aan de nabestaanden.

Deposito uitvaartsparen via het Depositofonds "de Vlindertuin" kent diverse voordelen:

  • Er worden geen leeftijds- en/of gezondheidsvragen gesteld
  • U kunt in één keer een bedrag storten, maar het bedrag ook aanvullen. U spaart zo veel en zo snel als u zelf wilt.
  • Door de jaarlijkse rentebijschrijving groeit het spaarsaldo mee met de jaarlijkse kostenstijgingen.
  • Het geld is geheel naar eigen inzicht te besteden aan de uitvaart.

Mocht u meer informatie willen over het deposito uitvaartsparen, schroom niet en bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak, of via het contactformulier.