Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering kunt u de kosten opvangen van de uitvaart en staan uw nabestaanden niet voor verrassingen.

Er zijn twee manieren waarop u zich kunt verzekeren:
 

Natura uitvaartverzekering

Als u een natura uitvaartverzekering hebt, ongeacht bij welke verzekering, dan heeft u een basispakket met diensten, of te wel een "uitvaartpakket" dat wordt vergoed. Wanneer u aanvullende wensen heeft, dan ontstaan er extra kosten die buiten het verzekerde pakket vallen en op een andere wijze gefinancierd moeten worden.
 
Dit uitvaartpakket wordt door ons verzorgd. Hierbij is het belangrijk, dat u bij overlijden als eerste ”de Vlindertuin” belt, omdat anders uw verzekering u doorverwijst, naar een uitvaartverzorger waar zij mee samenwerken. Ondanks dat u vrij bent in uw keuze, nemen zij voor u deze beslissing.
 

Kapitaal uitvaartverzekering

Sluit u een kapitaal uitvaartverzekering af, dan wordt er bij overlijden een verzekerd kapitaal uitgekeerd. Echter uw verzekerde kapitaal groeit in de jaren niet mee en dat betekent dat u een eventueel tekort op een andere manier moet financieren.

Een mogelijk tekort in uw uitvaartverzekering kunt u opvangen door te gaan sparen in het depostio uitvaartsparen.
 
Er zijn er veel mensen die een uitvaartverzekering hebben, maar geen idee hebben, welke kosten er precies door hun verzekering gedekt worden. Om enig inzicht te krijgen in uw uitvaartkosten, kunt u onze tarieven bekijken en mocht u meer informatie willen over de waarde van uw verzekering, schroom niet en bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak, of via het contactformulier. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen