Locatie Den Helder

Afscheidshuis de Vlindertuin Den Helder is geheel gerenoveerd in stijl met de Helderse omgeving, gelokaliseerd naast Zorgcentrum de Lichtboei, in de IJsselmeerstraat 2 te Den Helder.

Er is een verzorgingsruimte (voor de laatste zorg) van de overledene en twee comfortabele familieappartementen,    "de Blauwvleugel" en "de Paarse parelmoer". In elk appartement is plaats voor de baar/het bed van de overledene,   een zithoek met audioapparatuur en een eethoek. Aangrenzend een volledig ingerichte keuken, toilet en een speelhoekje voor de kinderen.

                                                         Apppartement "de Paarse parelmoer" in Den Helder

                                                    Appartement "de Blauwvleugel" in Den Helder

 

                                                                                                         

       
                                            

Dit is uw appartement, uw 'bijna net als thuis huis', met alle daarbij behorende faciliteiten. De familieappartementen hebben een eigen ingang en geven veel privacy. U krijgt een eigen sleutel zodat u en uw familie 24 uur per dag bij uw dierbare aanwezig kunnen zijn. Koffie, thee, kaarsen enzovoort zijn inclusief. De keuken is volledig ingericht en geeft u de mogelijkheid om uw ontbijt, lunch of diner zelf te verzorgen. In de familieappartementen kunt u waken en in alle rust afscheid nemen van uw dierbare net als thuis….