Locatie Den Helder

Afscheidshuis de Vlindertuin is geheel gerenoveerd in stijl met de Helderse omgeving, gelokaliseerd naast Zorgcentrum de Lichtboei, in de IJsselmeerstraat 2 te Den Helder.

Er is een verzorgingsruimte (voor de laatste zorg) van de overledene en twee comfortabele familieappartementen, "de Blauwvleugel" en "de Paarse parelmoer". In elk appartement is plaats voor de baar/het bed van de overledene, een zithoek met audioapparatuur en een eethoek. Aangrenzend een volledig ingerichte keuken, toilet en een speelhoekje voor de kinderen.

                                                                          Apppartement "de Paarse parelmoer" in Den Helder

         
                                            Appartement "de Blauwvleugel" in Den Helder

Dit is uw ruimte, uw bijna thuis huis, met alle daarbij behorende faciliteiten. De familieappartementen hebben een eigen ingang en geven veel privacy. U krijgt een eigen sleutel zodat u en de familie 24 uur per dag bij de overledene aanwezig kunnen zijn. Koffie en thee zijn inclusief en de keuken geeft u de mogelijkheid om zelf uw ontbijt, lunch of diner te verzorgen. In de familieappartementen kunt u waken en in alle rust afscheid nemen van de overledene op uw eigen wijze.