Locatie Julianadorp

 Afscheidshuis de Vlindertuin is een stijlvolle locatie in het hart van Julianadorp, omringd door een landschapstuin in Engelse sfeer met diverse stilte plekjes en een rokersterras.

Er is een verzorgingsruimte (voor de laatste zorg en rituele wassingen) van de overledene en twee comfortabele familieappartementen, "het Goudvenstertje" en "de Zilverstreep". In elk appartement is plaats voor de baar/het bed van de overledene, een zithoek met audioapparatuur, een eethoek met aangrenzend een volledig ingerichte keuken, toilet, badkamer en een speelhoekje voor de kinderen.

Appartement "de Zilverstreep" in Julianadorp
 

Appartement "t Goudvenstertje" in Julianadorp
 

Dit is uw ruimte, uw bijna thuis huis, met alle daarbij behorende faciliteiten. De familieappartementen hebben een eigen ingang en geven veel privacy. U krijgt een eigen sleutel zodat u en de familie 24 uur per dag bij de overledene aanwezig kunnen zijn. Koffie en thee zijn inclusief en de keuken geeft u de mogelijkheid om zelf uw ontbijt, lunch of diner te verzorgen. In de familieappartementen kunt u waken en in alle rust afscheid nemen van de overledene op uw eigen wijze.