Locatie Julianadorp

 Afscheidshuis de Vlindertuin is een stijlvolle locatie in het hart van Julianadorp, omringd door een landschapstuin in Engelse sfeer met diverse stilte plekjes en een rokersterras.

Er is een verzorgingsruimte (voor de laatste zorg en rituele wassingen) van de overledene en twee comfortabele familieappartementen, "het Goudvenstertje" en "de Zilverstreep". In elk appartement is plaats voor de baar/het bed van de overledene, een zithoek met audioapparatuur, een eethoek met aangrenzend een volledig ingerichte keuken, toilet, badkamer en een speelhoekje voor de kinderen.

                                                             
                                                   Appartement "de Zilverstreep" in Julianadorp

 

 

                                                                  Appartement "t Goudvenstertje" in Julianadorp

Dit is uw appartement. Uw 'bijna net als thuis huis' met alle daarbij behorende faciliteiten. De familieappartementen hebben een eigen ingang en geven veel privacy. U krijgt een eigen sleutel zodat u en uw familie 24 uur per dag bij uw dierbare aanwezig kunnen zijn. Het gebruik van koffie, thee, kaarsen, enzovoort is inclusief. De keuken is volledig ingericht zodat u eventueel zelf ontbijt, lunch of diner kunt verzorgen. In de familieappartementen kunt u waken en in alle rust afscheid nemen van uw dierbare op uw eigen wijze.