Over ons

In 2012 heeft uitvaartzorg Afscheidshuis de Vlindertuin haar deuren geopend met de visie een laagdrempelig en op deze tijd afgestemde onderneming te zijn in de uitvaartzorg. Het professionele en kleinschalige team heeft met kwaliteit hoog in het vaandel een nieuwe vorm van uitvaartzorg ontwikkeld, waarbij zowel het hoofd als het hart wordt aangesproken.

Want niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een dierbare. Het vertrouwde gevoel van thuis afscheid nemen geeft veel nabestaanden een stukje troost, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarvoor bieden onze locaties in Julianadorp en Den Helder de juiste sfeer die past bij het afscheid. Eigenlijk bijna net als thuis…

Ieder mens doet mee in onze multiculturele samenleving ook de mens die kwetsbaar is, ziek is of een beperking heeft. Zelf vorm mogen geven aan zijn/haar afscheid van het leven of de wijze waarop hij/zij afscheid neemt van een dierbare. Onze (multiculturele) uitvaartzorg is persoonlijk en voor iedereen op maat. Tevens verzorgen we ‘dementievriendelijke- en zachte uitvaartzorg’. Niet alleen in de regio NoordHolland, maar ook ver daarbuiten.

Moge elke herinnering aan uw dierbare er één zijn met een glimlach…

Wilt u meer weten over ons team? Lees dan hier verder. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen